"Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Σύσφιξη Δεσμών"
Συνεχίζονται οι εγγραφές για το «11ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ», με θέμα «Ελλάδα και Αραβικός Κόσμος: Σύσφιξη Δεσμών», που διοργανώνει το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο στις 25 & 26 Οκτωβρίου, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών.

Οι πρόσφατες εξελίξεις καταγράφουν αυξανόμενους δεσμούς μεταξύ Ελλάδας και Αραβικού Κόσμου, γεγονός που αποδεικνύεται από την αύξηση των επενδυτικών ροών και του εμπορικού ισοζυγίου καθώς και τον συντονισμό των χωρών σε ζητήματα στρατηγικής σημασίας.

Το Αραβο-Ελληνικό Επιμελητήριο, εκμεταλλευόμενο τις περιφερειακές τάσεις και εξελίξεις, εμπλουτίζει το πρόγραμμα του διημέρου με δύο ακόμη εκδηλώσεις, ήτοι τη 2η Επιχειρηματική Συνάντηση «Ελλάδα και Χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου» και την 4η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης «Meet the Arab Ambassadors». Οι συμμετέχοντες ομιλητές είναι όλοι καταξιωμένοι επαγγελματίες και σημαντικά ενδιαφερόμενα μέρη τόσο από την αραβική όσο και από την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα.

Πατώντας στα παρακάτω ονόματα των αρχείων, θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες:
- Γενική Επισκόπηση με το ανανεωμένο πρόγραμμα στην ελληνική και αγγλική γλώσσα
- Πληροφοριακό γράφημα (infographic) 11ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σημαντικές ομιλίες και παρουσιάσεις, να δικτυωθούν και να έρθουν σε επαφή με ομολόγους τους από όλες τις αραβικές χώρες. Σημειώνεται ότι θα εκπροσωπηθούν όλοι οι επιχειρηματικοί τομείς με υψηλού επιπέδου Άραβες επιχειρηματίες.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

 
Νέα Προθεσμία Δηλώσεων Συμμετοχής:
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2022
 
Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τη συμμετοχή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 2106726882/6711210 με τις κυρίες Βάνια Φουντουλάκη (εσωτ. 109) ή Κατερίνα Μιχαήλ (εσωτ. 101). 

* Σας υπενθυμίζουμε ότι με αφορμή το 11ο Αραβο-Ελληνικό Οικονομικό Φόρουμ, θα δημοσιευτεί το τεύχος 49 του περιοδικού ΜΑΝ του Επιμελητηρίου μας, περισσότερες πληροφορίες για το οποίο μπορείτε να βρείτε ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ.


Αναμένουμε να σας συναντήσουμε όλους εκεί!


Rashad Mabger
Γενικός Γραμματέας
Λεωφ. Κηφισίας (Ολυμπιονικών) 180-182, Νέο Ψυχικό, 154-51, Αθήνα
+30 210 6711210/6773428
chamber@arabgreekchamber.gr - www.arabhellenicchamber.gr 
Κάντε κλίκ εδώ για να διαγραφείτε από το newsletter μας.