Περιοδικό MAN - Τεύχος 48

Αγαπητά Μέλη, Κυρίες και Κύριοι,
 
Με μεγάλη χαρά σας αποστέλλουμε το τεύχος 48 του περιοδικού ΜΑΝ του Επιμελητηρίου μας. Ελπίζουμε πως θα βρείτε τις πληροφορίες καθώς και τα νέα των μελών μας ενδιαφέροντα και χρήσιμα.
 
Στο παρόν τεύχος ανακοινώνουμε, μεταξύ άλλων, τη διοργάνωση του 11ου Αραβο-Ελληνικού Οικονομικού Φόρουμ, του φόρουμ-θεσμού του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου, που φέτος θα διεξαχθεί στο Ξενοδοχείο Divani Caravel Αθηνών στις 25-26 Οκτωβρίου.
 
Το πρόγραμμα είναι, όπως πάντοτε, πλήρες συνεδριών, συναντήσεων και πολλών άλλων ευκαιριών δικτύωσης μεταξύ των ελληνικών και αραβικών επιχειρήσεων και περιλαμβάνει δύο ακόμη εκδηλώσεις του Επιμελητηρίου, τη 2η Επιχειρηματική Συνάντηση «Ελλάδα και Χώρες του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου» και την 4η Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης “Meet the Arab Ambassadors”. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στις εσωτερικές σελίδες.
 
Το τεύχος 49 θα αποτελέσει, επομένως, ειδική έκδοση που θα διανεμηθεί σε έντυπη μορφή σε όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους στο Forum. Τα μέλη μας καλούνται να αδράξουν την ευκαιρία συμπερίληψής τους στο επόμενο τεύχος του ΜΑΝ με τακτική (πληροφορίες ΕΔΩ) ή ειδική καταχώρηση (πληροφορίες ΕΔΩ).
 
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΛΙΚΟΥ:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022
 
Για να διαβάσετε το περιοδικό διαδικτυακά, παρακαλούμε πατήστε στο εικονίδιο του εξωφύλλου του:
Για να το μεταφορτώσετε, παρακαλούμε ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.
 
 

Rashad Mabger
Γενικός Γραμματέας
Λεωφ. Κηφισίας (Ολυμπιονικών) 180-182, Νέο Ψυχικό, 154-51, Αθήνα
+30 210 6711210/6773428
chamber@arabgreekchamber.gr - www.arabhellenicchamber.gr
Κάντε κλίκ εδώ για να διαγραφείτε από το newsletter μας.